top of page
  • _

Detoxen is no way of life

Detoxen is no way of life...

Na 2 maanden intensief detoxen voel ik me lekkerder in mijn vel en zie ook aan mijn huid de vele beloofde voordelen. En de weegschaal bevestigd de voordelen van gewichtsvermindering. Hier ben ik erg blij mee en mijn omgeving begint ook verandering te zien. En wie is er nou niet gevoelig voor complimenten? Dit geeft je weer een boost om door te gaan, maar om nog een paar weken alleen te leven op juice zag ik niet zo zitten.

Ik besloot mijn Detox avontuur enigzins aan te passen. Ik ga wel door met mijn Detox juice sapjes gemaakt met groenten en fruit, maar ik miste ook gewoon vast voedsel. Vanaf heden ga ik het dagelijks combineren met gezonde voeding, want ik merk zodra ik een dag niet heb gejuiced ik laag in mijn energie zit en sneller honger krijg en of lekkere trek, naar alles wat eigenlijk verboden is voor mij.

Afstand nemen van al dat lekkers dat kan ik niet. Dus ik sloot een deal met mezelf dat als ik me netjes hield aan mijn gezonde voeding en juice inname, dat ik elke 10 dagen mijn buik mocht verwennen met een cheat maaltijd of snack. Ik heb immers mijn eerste 15 kilo gewichtsverlies te danken aan mijn 8 weekse detoxe fase. Het voelde voor mij alsof ik voor mezelf een soort van reset knop had ingedrukt, maar ik kon toch niet de rest van mijn leven blijven detoxen? Een juiste balans in mijn voeding en het blijven detoxen met groenten en fruit zag ik wel zitten.

Vanaf heden combineer ik mijn detox juice met vaste maaltijden. Ik heb in week negen besloten om elke avond een gezonde maaltijd te nemen met vis of kipfilet icm groenten of een salade. Week 10 nam ik enkel in de ochtend of middag een power juice en zo heb ik als het ware langzamerhand mijn detox avontuur afgebouwd en voel ik me stukken beter in mijn vel. Mijn huid is erop vooruit gegaan. Mijn opgeblazen gevoel is als sneeuw voor de zon verdwenen. Ik heb mezelf voorgenomen om elke 2 maanden een hele week weer fulltime te gaan detoxen. Om zo mijn darmen schoon te blijven houden.

So far so good!

Dikke knuffel Lem.

0 views0 comments

Recent Posts

See All

Kies voor jezelf Wanneer je niet alleen maar een grote buik hebt, maar ook nog eens een groot hart, is het soms moeilijk om jezelf op nummer 1 te blijven zetten. Het vereist namelijk een positieve ego

Borst vooruit... Letterlijk en figuurlijk moet ik mijn borsten vooruit gaan gooien. Mijn schouders meer naar achteren, want na al die jaren begin ik als Quasimodo erbij te lopen. Mijn rug heeft veel t

Detoxen geeft energie... Meneer Energie begint steeds vaker bij mij op bezoek te komen. Sinds jaren slaap ik sinds het eerst weer, door de vermoeidheid van het sporten, werken en ademhalen voor midder

bottom of page