top of page
  • _

I like this detox feeling

I like this detox feeling...

De afgelopen weken heb ik veel NEE's moeten verkopen aan heerlijke dikke vette sappige steaks en menus met frietjes en laten we aub niet beginnen over de ambachtelijke toetjes.

Je houden aan een gezonde voeding tijdens een vakantie zorgde voor veel kwijlmomenten.

Het valt niet mee om jezelf te beheersen, betreft voeding. Voor al niet als je op vakantie bent! Wanneer je in een warm Islamitisch land bent, waar de varkensgelatine vrije toetjes en vele andere stoute koolhydraten gangsters je nog net niet in eennwurg greep nemen. Moet je echt sterk in je schoenen staan.

Week 6 vloog aan mijn neus voorbij. Vooral als je het naar je zin hebt. Ik heb heerlijk genoten met mijn familie en kijk dan ook terug met glimlach naar onze mini vakantie. Ik ben namelijk best trots op mezelf, want hoe moeilijk het af en toe ook was om nee te zeggen of om mezelf te motiveren om te gaan sporten ipv lekker chillen op de bank, het is me toch enigzins gelukt. Kom maar op met week 7!

Eenmaal terug in nederland stond mij de volgende ochtend weer een weegmoment te wachten. Uiteraard was ik super benieuwd of er wat af was gegaan en natuurlijk deel ik het met liefde en steeds met minder schaamte hier ook met jullie in mijn volgende blog.

Wat vliegen betreft smaakte het, ondanks mijn onderdrukte vliegangst, wel naar meer. Denk dat ik meer gaan reizen toe ga voegen aan mijn bucketlist. Met mijn afwachtende houding en gedachten, totdat ik de ware heb gevonden om dan pas samen te gaan genieten van de wereld, daar stap ik nu beetje van af. Wat een onzn! Straks tref ik een vent met nog een grotere vliegangst dan ik of die daar simpel weg geen behoefte aan heeft en daar zit ik dan.

No, no! I am going to see the world. Nu ik nog leef en adem. Hamdoelilah.

Dikke knuffel Lem.

0 views0 comments

Recent Posts

See All

Kies voor jezelf Wanneer je niet alleen maar een grote buik hebt, maar ook nog eens een groot hart, is het soms moeilijk om jezelf op nummer 1 te blijven zetten. Het vereist namelijk een positieve ego

Borst vooruit... Letterlijk en figuurlijk moet ik mijn borsten vooruit gaan gooien. Mijn schouders meer naar achteren, want na al die jaren begin ik als Quasimodo erbij te lopen. Mijn rug heeft veel t

Detoxen geeft energie... Meneer Energie begint steeds vaker bij mij op bezoek te komen. Sinds jaren slaap ik sinds het eerst weer, door de vermoeidheid van het sporten, werken en ademhalen voor midder

bottom of page