top of page
  • _

Losing my mind if i don't write

Losing my mind if i don't write...

Het is mijn passie om mensen te helpen, zowel in mijn werk als dagelijks leven. Ik ben geen voedinsdeskundige, maar samen geloof ik er in dat wij de weg naar gezondheid vinden. Of je nu een paar kilo's wenst te verliezen of een stuk 40. Het vinden van de juiste balans in en de knop indrukken om veranderingen in je leefstijl aanbrengen moet je niet alleen doen maar samen. Hoe prachtig je ziel ook mag zijn. niemand maar dan ook niemand zal dat aan je kunnen zien of ruiken, mits zij of hij de tijd en energie erin steekt om je ziel te leren kennen. Helaas kent de mens geen 6de zintuig om een mooi karakter op afstand te constanteren. Nee in plaats daarvan beoordelen wij elkaar op ons uiterlijk. En bespaar me de cliches dat men naar het innerlijk moet kijken. Ja, allemaal heel aardig bedoeld, maar in reallife brengt het uiterlijk je bij elkaar en houdt het innerlijke je bij elkaar. De een kan iets verder kijken dan dat zijn neus lang is, maar kom mij niet wijs maken dat ondanks mijn super sexy ziel, geen mens mij heeft afgewezen op mijn figuur van een zeppeling.

0 views0 comments

Recent Posts

See All

Kies voor jezelf Wanneer je niet alleen maar een grote buik hebt, maar ook nog eens een groot hart, is het soms moeilijk om jezelf op nummer 1 te blijven zetten. Het vereist namelijk een positieve ego

Borst vooruit... Letterlijk en figuurlijk moet ik mijn borsten vooruit gaan gooien. Mijn schouders meer naar achteren, want na al die jaren begin ik als Quasimodo erbij te lopen. Mijn rug heeft veel t

Detoxen geeft energie... Meneer Energie begint steeds vaker bij mij op bezoek te komen. Sinds jaren slaap ik sinds het eerst weer, door de vermoeidheid van het sporten, werken en ademhalen voor midder

bottom of page